zondag, april 21, 2024
HomeAI ToolsChatGPT Plus: Alles over de betaalde versie van Chat GPT

ChatGPT Plus: Alles over de betaalde versie van Chat GPT

OpenAI, het bedrijf achter de succesvolle AI-chatbot Chat GPT, heeft onlangs een nieuwe betaalde versie geïntroduceerd genaamd ChatGPT Plus. In dit artikel gaan we dieper in op ChatGPT Plus, wat er anders is vergeleken met de gratis versie, en hoeveel de betaalde versie gaat kosten.

Wat is ChatGPT Plus?

ChatGPT Plus OpenAI
Introductie van de Plus versie van Chat GPT

ChatGPT Plus is de nieuwe betaalde optie voor Chat GPT, een AI chatbot ontwikkeld door OpenAI en gebruikt maakt van GPT-3 technologie. De chatbot is de laatste maanden ontzettend populair geworden vanwege de mogelijkheid om menselijke teksten te genereren met een simpele prompt. Chat-GPT kan vrijwel iedere vraag beantwoorden, het kan hele teksten genereren en het kan zelfs software code maken met de juiste instructies.

De chatbot die werkt op basis van AI en is vanaf de lancering gratis geweest. Dat gaat nu veranderen. Vanwege de kosten komt er nu een betaalde versie en deze gaat Plus heten.

Wat is er anders aan ChatGPT Plus?

Als we Chat-GPT vergelijken met Chat-GPT Plus dan zijn er aantal verschillen. In een blogpost van OpenAI, zijn er aantal verschillende te lezen, waaronder:

  • Toegang tot ChatGPT, zelfs tijdens piek-drukte
  • Snellere reacties van de chatbot
  • Voorrang op nieuwe features en verbeteringen

Dit betekent dus dat wanneer je een abonnement hebt op de Plus versie van ChatGPT, dat je je nooit druk hoeft te maken dat de servers niet online zijn, zoals soms het geval was tijdens topdrukte.

Daarnaast hoeft je minder lang op reacties te wachten van ChatGPT, de antwoorden zullen sneller worden gegeven.

En je krijgt ook voorrang wanneer OpenAI nieuwe features en verbeteringen maakt.

Hoeveel gaat GPT Plus kosten?

OpenAI heeft onlangs bekend gemaakt hoeveel de betaalde versie gaat kosten. ChatGPT Plus gaat 20 dollar per maand kosten. Het abonnement is dus een stuk goedkoper dan ChatGPT Professional, een beta betaalde versie($42 p/m) die niet langer beschikbaar is. Naast het abonnement van $20 per maand voor Plus, blijft de gratis versie van Chat-GPT bestaan.

OpenAI heeft ook aangegeven te werken aan nog meer abonnementen voor veel-gebruikers en bedrijven. Hier zijn echter nog geen details over bekend gemaakt. Ook zegt het bedrijf onderzoek te doen naar nog goedkopere abonnementen.

Het abonnement gaat dus $20 per maand kosten.

Hoe kan ik ChatGPT Plus zo snel mogelijk krijgen?

ChatGPT Plus Wachtlijst
De wachtlijst voor het abonnement

Er is een wachtlijst geopend waar mensen zich kunnen aanmelden voor ChatGPT Plus. Momenteel is Plus alleen beschikbaar voor mensen uit de Verenigde Staten, maar wanneer je de wachtlijst invult dan zal je binnen een paar weken een e-mail krijgen om toegang te krijgen tot de betaalde versie.

Voor wie is Plus beschikbaar?

Op dit moment is ChatGPT Plus alleen voor mensen uit de Verenigde Staten beschikbaar. Voor mensen buiten de VS, is er momenteel een wachtlijst(zie hierboven) waar je je kunt aanmelden. De verwachting is dat binnen een paar weken, de Plus versie van ChatGPT voor de rest van de wereld beschikbaar wordt.

Marco de Beer
Marco de Beerhttps://ai-tools.nl
Marco de Beer is een toegewijde expert op het gebied van AI en technologie. Al van jongs af aan was hij geïnteresseerd in de manier waarop technologie de wereld verder kon helpen en ontwikkelen. Na zijn afstuderen aan de universiteit, richtte Marco zich op de wereld van AI en begon hij te werken aan verschillende projecten zoals AI-tools.nl
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest Populair